Žaliosios Kalėdos

Kokteilis Žaliosios Kalėdos

Ingredientai:

  • 30 ml baltojo romo;
  • 30 ml melionų likerio;
  • 120 ml citrinų arba laimų gėrimo;
  • 15 ml citrinos sulčių;
  • Keli mėtos lapeliai;
  • Citrinos ar laimo griežinėlis;
  • Ledas.

Paruošimas:

  1. Į aukštą taurę supilkite romą bei įdėkite kelis mėtos lapelius kartu su laimo griežinėliu;
  2. Atsargiai naudodamiesi šaukštu viską sutrinkite;
  3. Suberkite ledukus, supilkite sultis bei laimo gėrimą;
  4. Atsargiai įpilkite melionų likerį, kad kokteilyje išryškėtų spalvų sluoksniai;
  5. Papuoškite gėrimą mėtos lapeliu;
  6. Į sveikatą!