Beždžionės liauka kokteilio receptas

Gana saldus džino, apelsinų sulčių ir grenadino kokteilis. Kad šis gėrimas tikrai išsiskirtų iš kitų kokteilių, nepamirškite įlašinti lašelio absento.

Ingredientai:


  1. 60 ml džino;
  2. 30 ml apelsinų sulčių;
  3. 10 ml grenadino sirupo;
  4. Šlakelis absento;
  5. Šiek tiek ledo;
  6. Apelsino griežinėlis (papuošimui).

Paruošimas

Prieš pradedant maišyti kokteilį, paimkite aukštą atvėsintą kokteilinę taurę. Į ją įpilkite šlakelį absento. Pavartykite taurę, kad joje esantis absentas padentų taurės sieneles. Likusį gėrimo perteklių išpilkite. Tuomet supilkite visus likusius ingredientus kokteilių plaktuvą su ledu. Gerai viską suplakite. Perkoškite gėrimą per sietelį į jau paruoštą kokteilinę taurę. Gautą gėrimą papuoškite apelsino griežinėliu. Į sveikatą!

5/5 (1 Review)