Beždžionės liauka kokteilio receptas
Gana saldus džino, apelsinų sulčių ir grenadino kokteilis. Kad šis gėrimas tikrai išsiskirtų iš kitų kokteilių, nepamirškite įlašinti lašelio absento.
Ingredientai:
-
60 ml džino;
-
30 ml apelsinų sulčių;
-
10 ml grenadino sirupo;
-
Šlakelis absento;
-
Šiek tiek ledo;
- Apelsino griežinėlis (papuošimui).
Paruošimas
Prieš pradedant maišyti kokteilį, paimkite aukštą atvėsintą kokteilinę taurę. Į ją įpilkite šlakelį absento. Pavartykite taurę, kad joje esantis absentas padentų taurės sieneles. Likusį gėrimo perteklių išpilkite. Tuomet supilkite visus likusius ingredientus kokteilių plaktuvą su ledu. Gerai viską suplakite. Perkoškite gėrimą per sietelį į jau paruoštą kokteilinę taurę. Gautą gėrimą papuoškite apelsino griežinėliu. Į sveikatą!
Related posts
Meet the Author

Gillion is a multi-concept WordPress theme that lets you create blog, magazine, news, review websites. With clean and functional design and lots of useful features theme will deliver amazing user experience to your clients and readers.
Learn more