Paloma kokteilio receptas

Iš Meksikos kilęs, lengvas, bet kartu puikiu skoniu pasižymintis kokteilis su tekila. Nors šio kokteilio variacijų išties gausu, tačiau nereiktų pamiršti, kad būtent du ingredientai Paloma kokteiliui yra itin svarbus – tai yra tekila bei greipfruitai.

Ingredientai:


  1. 60 ml tekilos;
  2. 45 ml šviežiai spaustų laimo sulčių;
  3. 150 ml greipfruitų sulčių arba gėrimo;
  4. Šiek tiek ledo;
  5. Laimo griežinėliai (papuošimui);
  6. Druskos (papuošimui).

Paruošimas

Paimkite aukštą „highball“ tipo kokteilinę taurę, sudrėkinkite jos kraštus vandeniu ir apibarstykite druska, kad ši priliptų. Į paruoštą taurę įberkite ledo, supilkite tekilą bei laimo sultis. Gerai viską išmaišykite. Ant viršaus supilkite greipfruitų sultis arba jų gėrimą (galimi įvairūs variantai). Galiausiai, papuoškite taurę laimo griežinėliu. Į sveikatą!

0/5 (0 Reviews)