Pasiflorų Martini kokteilio receptas

Nesudėtingas, greitai paruošiamas Martini tipo kokteilis su itin gardžiais pasiflorų vaisiais. Šis gėrimas puikiai tiks bet kuriai progai, o ypač karštą vasaros dieną norint itin skaniai atsigaivinti.

Ingredientai:


  1. 60 ml degtinės;
  2. 30 ml vaisinio likerio;
  3. 10 ml šviežiai spaustų laimo sulčių;
  4. 10 ml cukraus sirupo;
  5. 2 sunokę pasiflorų vaisiai;
  6. Šiek tiek ledo;
  7. Pasiflorų griežinėliai (papuošimui)

Paruošimas

Išskobkite vieną pasiflorų vaisių į kokteilių plaktuvą su ledu, kartu supilkite degtinę, vaisinį likerį, laimo sultis bei cukraus sirupą. Gerai viską suplakite, gautą gėrimą perkoškite per sietelį į aukštą atvėsintą kokteilinę taurę su kojele. Papuoškite kokteilį pasiflorų vaisių griežinėliu. Į sveikatą!