Singapūro svaidyklė kokteilio receptas
Tai vienas iš klasikinių kokteilių receptų su džinu. Šio kokteilio recepto atsiradimo istorija prasidėjo dar 1915 metais viename iš Singapūro viešbučių. Gana paprastas, tačiau nemažai ingredientų reikalaujantis gėrimo receptas.
Ingredientai:
-
45 ml džino;
-
30 ml Benedictine likerio;
-
30 ml šviežiai spaustų laimo sulčių;
-
10 ml cukraus sirupo;
-
60 ml gazuoto vandens;
- 15 ml vyšnių brendžio;
- Šiek tiek ledo;
- Citrinos griežinėliai (papuošimui)
- Kokteilinės vyšnaitės (papuošimui).
Paruošimas
Supilkite visus ingredientus, išskyrus gazuotą vandenį, į kokteilių plaktuvą su ledu. Gerai viską suplakite. Gautą gėrimą perkoškite į aukštą „highball“ tipo taurę su ledu. Supilkite gazuotą vandenį bei papuoškite taurę citrinos griežinėliu ir kokteiline vyšnaite. Į sveikatą!
Related posts
Meet the Author

Gillion is a multi-concept WordPress theme that lets you create blog, magazine, news, review websites. With clean and functional design and lots of useful features theme will deliver amazing user experience to your clients and readers.
Learn more